У Львові для ще 4 дітей-сиріт можуть придбати житло

_1595572139_613x321.80313837375_3_0
Фото: ЛОДА

24 липня у Львівській облдержадміністрації відбулось засідання комісії щодо розподілу об’єктів для придбання житла у межах Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа в області 2018-2020 роки.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Очолив засідання заступник голови облдержадміністрації Юрій Холод.

Члени комісії розглянули 3 житлових об’єкти для 4 дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, зокрема з Бродівського, Жовківського та Кам'янка-Буського районів.

«Підтримка дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування –це показник зрілості та відповідальності нашого суспільства і держави. Ми не маємо права залишати людей наодинці з проблемами. Тому органам виконавчої влади на місцях потрібно активізувати роботу щодо пошуку житла, яке ми можемо придбати для дітей зазначеної категорії», - зазначив Юрій Холод.

Найближчим часом представники обласної комісії відвідають та перевірять всі запропоновані об’єкти. Тільки після цього буде прийняте остаточне рішення про придбання житла.

В обласному бюджеті на 2020 рік для придбання житла для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа  передбачено 7 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: