Луческу залишається в «Динамо»

2020-07-27 19.45.39 i.obozrevatel.com 7cffdcc48e31

Румунський тренер Мірча Луческу продовжить роботу з київським «Динамо».

Про це повідомив президент "біло-синіх" Ігор Суркіс, коментуючи чутки про відставку 75-річного фахівця. «Все нормально, тренер у "Динамо" є», – заявив бос «біло-синіх» в ефірі програми Циганик Live.

При цьому ведучий Ігор Циганик уточнив, що буквально за кілька хвилин до цього у Суркіса відбулася розмова з Луческу.

Також Аркадій Запорожану, агент Мірчі Луческу, спростував інформацію про можливу відставку румунського фахівця з посади головного тренера Динамо.

Запорожану заявив, що слова Луческу про відставку через «ворожу атмосферу» через негативного ставлення до нього з боку ультрас Динамо, які опублікувала румунська преса, були сказані тренером в особистому листуванні з президентом київського клубу Ігорем Суркісом, повідомляє Р-Спорт.

Агент додав, що Луческу цим листом хотів сказати, що не тримається за тренерське крісло і якщо його призначення може завдати шкоди Динамо, то він може піти, оскільки репутація клубу набагато дорожча.

«Ця розмова була ще в суботу. Будемо з’ясовувати, як це потрапило в пресу. Якщо хтось захоче побачити, то я все можу показати. У нас завтра о 9:30 літак на Київ. Луческу — головний тренер Динамо», — заявив Запорожану.

Раніше, румунські ЗМІ опублікували заяву за підписом Мірчі Луческу, в якій той оголосив про рішення відмовитися від роботи в «Динамо». Свою позицію тренер пояснив тиском з боку ультрас киян, які розкритикували його призначення.

«Я не можу прийняти той факт, що фанати команди діють всупереч її інтересам. Я думав, що мій прихід дасть "Динамо" необхідний поштовх і допоможе повернути клуб на те місце, якого він заслуговує», – зокрема заявив Луческу, який тільки 23 липня підписав з українським клубом дворічний контракт.

Нагадаємо:

  • Мірча Луческу очолив "Динамо" 23 липня.
  • Через чотири дні після призначення з'явилася заява за підписом румунського тренера, в якій він відмовляється від роботи з київським клубом.
  • Ультрас «біло-синіх» негативно сприйняли прихід екстренера «Шахтаря» і пообіцяли акції протесту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: