Очільника дорожньо-експлуатаційного підприємтва спіймали на хабарі

116343717_4661623153878053_5984634385551001758_n

На Львівщині правоохоронці затримали директора дорожньо-експлуатаційного підприємтва за отримання хабара. Затриманий вимагав 17 тисяч гривень в іноземця за надання йому в оренду вантажних автомобілів та екскаватора.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління поліції у Львівській області.

«Зловмисника, директора однієї з філій Державного підприємства «Львівський облавтодор», викрили слідчі відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини за матеріалами співробітників Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури області», - йдеться в повідомленні.

 

Керівник згаданого підприємства вимагав неправомірну вигоду у сумі 17 тисяч гривень в громадянина Пакистану за надання йому в оренду вантажних автомобілів та екскаватора, а також сприяв укладенню відповідної угоди.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: