У Львові по всіх районах встановлюють контейнери для збору органіки

сміття6

У всіх районах Львова триває встановлення контейнерів для збору органічних відходів. Про це під час апаратної наради доповіли очільники районних адміністрацій, - повідомляють у пресслужбі ЛМР.

У Галицькому районі перевізники встановили 6 контейнерів для роздільного збору органічних відходів. За інформацією Франківської РА, у районі встановили 22 контейнери для забору органіки. А у Шевченківському районі 68 контейнерів отримали спеціальне ознакування для забору органічних відходів. Також у Залізничному районі встановили 23 спецконтейнери.

У Личаківській РА інформують, що до кінця тижня у районі планують встановити 9 контейнерів. А також 5 закладів готові встановити спеціальні контейнери на своїй території.

У Сихівському районі встановлено 9 нових спеціальних контейнерів, також 18 отримали спеціальне ознакування. Додамо, що в районі вже є 3 ОСББ, які щодня здають на компостування органіку.

«У нас є дуже позитивний приклад по ОСББ — вони гарно сортують органіку і в них зменшився тонаж, тож тепер менше платять за вивіз сміття», — зазначають у Сихівській РА.

Нагадаємо, у місті діє нульова ставка на збір органічних відходів для мешканців будинків ОСББ та управлінських компаній. Також усі містяни можуть приносити органіку на переробку безпосередньо на компостувальну станцію на вул. Пластовій, 13.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: