На Львівщині затримали чоловіка, що пограбував перехожого

грабіж7
фото ілюстративне

У Самборі поліцейські затримали зловмисника, причетного до пограбування перехожого, - повідомляють у поліції Львівської області.

Вирішується питання про повідомлення 24-річному затриманому підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу.

29 липня близько 20.10 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 20-річного мешканця Самбора про те, що на одній з вулиць міста невідомий чоловік, побив його, заволодів його мобільним телефоном, зірвав з шиї золотий ланцюжок із хрестиком та намагався втекти.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Самбірського  відділу поліції. Побачивши поліцейських, зловмисник намагався позбутися речових доказів, проте це йому не вдалось.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 24-річний місцевий мешканець. Він затриманий  в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення - грабіж. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: