Ніч на Донбасі: зафіксовано один постріл зі сторони противника

_na_donbasse_mil_gov_ua_40_650x410
Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Станом на 7.00 ранку четверга, 30 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксований один постріл зі сторони ворога поблизу Новолуганського.

Про це повідомили в пресслужбі штабу операції Об'єднаних сил.
«Від початку вступу в силу режиму припинення вогню, який розпочався 27 липня, поранених та загиблих воїнів зі складу Об’єднаних сил немає. Військовослужбовці Збройних Сил України та інших складових сил оборони виконують свої завдання за призначенням», - йдеться в повідомленні.
За минулу добу зафіксовано один постріл з підствольного гранатомету, що здійснили збройні формування Російської Федерації поблизу населеного пункту Новолуганське. Цей постріл ніс провокативний характер і був неприцільним, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали.
Від початку поточної доби ворог здійснив черговий провокативний обстріл поблизу Новотошківського, використавши для цього підствольні гранатомети та стрілецьку зброю. Вогонь у відповідь не відкривався.
Ситуація залишається повністю контрольованою українськими воїнами.

Нагадаємо, в понеділок, 27 липня, у зоні бойових дій на Донбасі розпочався режим повного та всеосяжного припинення вогню, втім бойовики зі сторони загарбників, уже кілька разів порушили перемир’я. Унаслідок цього, у Львові, Києві та інших містах відбулися акції, спричинені початком чергового «режиму тиші» на Донбасі, що стало забороною українським військовим відповідати на атаки та обстріли бойовиків на Донбасі через запроваджений сьогодні вночі черговий «режим повного припинення вогню».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: