«Укрзалізниця» запускає поїзд до Карпат з Києва

укрзалізниця
Фото з архіву.

Українська залізниця запускає потяг до Карпат. Він відправиться з Києва 3 серпня, далі курсуватиме по непарних днях, а з Рахова 4 серпня та курсуватиме по парних днях.

Про це повідомляється на сайті Укрзалізниці.

«Укрзалізниця відновлює курсування поїзда №217/218 Київ — Рахів. Квитки вже у продажу, їх можна придбати на офіційному сайті компанії або в залізничних касах», – ідеться в повідомленні.

Розклад курсування:

  • у перший рейс цей поїзд відправиться з Києва 3 серпня;
  • далі курсуватиме по непарних днях;
  • з Рахова 4 серпня та курсуватиме по парних днях.

В УЗ нагадали, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Для посадки в поїзд пасажири обов’язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах.

Нагадаємо, УЗ почала поступове відновлення рейсових потягів і електричок після карантину. Зокрема, з 20 липня цього року, повернулися на маршрути приміські поїзди сполученням Здолбунів – Ковель, Луцьк – Здолбунів та Ковель – Луцьк. Окрім того, продовжено маршрути ще 6 приміських поїздів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: