Компанія «Датагруп» визнана найкращим партнером для середнього та малого бізнесу

pasted image 0

Карантин — період, який сильно підкосив бізнес-сферу.

Окремі компанії закрилися, інші втратили значну частину клієнтів, залишившись без мінімального заробітку, а треті настільки кардинально поміняли вид своєї діяльності, що заново опинилися на перших щаблях розвитку.

У цих умовах колосального значення набула підтримка партнерів, колег, більших учасників ринку. Небайдужість до ситуації продемонструвала компанія «Датагруп», яка створила спеціальну онлайн-платформу RAZOM. За цей проєкт та інші досягнення журнал «Бізнес» помістив компанію на перший рядок рейтингу, що описує максимально вдалу адаптацію до умов карантину.

Детальніше ознайомитися з тим, чим займається провайдер, можна на сайті www.datagroup.ua/ru — там є всі відомості про послуги, ціни, акції, додаткові проєкти.

Які загальні моменти враховувалися в рейтингу

До критеріїв оцінки належать:

  • Розширення горизонту планування. Підприємці та фірми, що зіткнулися з кризою, часто відмовлялися від планування на тривалий термін — перед ними постало завдання вижити в цей короткий і непростий період. Тому компанія, яка посилила свої позиції щодо майбутнього, очевидно, більш впевнено стоїть на ногах.
  • Швидка адаптація до нових умов і викликів. Це повинно було позначитися на послугах, цінах, обслуговуванні та інших аспектах. Журнал (і сайт) «Бізнес» спостерігав за учасниками рейтингу протягом двох місяців — це дозволило розглянути картину детально.
  • Збереження ділової та соціальної активності.

Для останнього пункту вдалим прикладом роботи «Датагруп» якраз стає проєкт RAZOM, що вимагає окремої уваги.

RAZOM — ефективна допомога малому та середньому бізнесу

Суть проєкту проста: компанія «Датагруп» створила платформу, на якій зібрала представників малого та середнього бізнесу поки з 15 міст України. Вони розподіляються за категоріями (до 19 розділів), що дозволяє швидко вибирати потрібний товар. Клієнт заходить на платформу і вибирає свій або максимально близьке місто, шукає конкретного виконавця/продавця, потім замовляє товар або послугу на більш вигідних умовах, зі знижкою.

Для бізнесу проєкт хороший тим, що він отримує можливість заявити про себе навіть в тому випадку, якщо немає власного сайту, просунутих соціальних мереж і не проведена масштабна рекламна кампанія. Для покупця це зручно завдяки вибору відповідної продукції або послуг недалеко від будинку і на більш вигідних умовах. Таким способом «Датагруп» допомагає середньому і малому бізнесу триматися на плаву в складні часи та зберігати доходи.

Представники провайдера переконані, що позитивні зміни в країні починаються з кожної окремої людини, невеликої або великої фірми. І своїм прикладом вони показують, що при бажанні можна допомогти не тільки собі, але і тим, хто нас оточує.

* промоція 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: