Львів додатково виділив гроші на засоби від коронавірусу

масаки

Виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2020 рік» та «Про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету м. Львова».

Останнім рішенням передбачено виділити 3,6 млн. грн. на придбання засобів індивідуального захисту, розхідних матеріалів, медикаментів, антисептичних та дезінфікуючих засобів для здійснення заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, - повідомляють у пресслужбі ЛМР.

За пропозиціями головних розпорядників коштів буде здійснено перерозподіл видатків міського бюджету:

збільшення видатків управління молодіжної політики на суму 738,9 тис. грн., в тому числі 605,7 тис. грн. на оплату праці, у зв’язку із заміщенням двох вакантних посад за рахунок видатків, передбачених на впорядкування умов оплати праці працівників виконавчих органів Львівської міської ради;

збільшення видатків управління «Служба у справах дітей» на суму 278,6 тис. грн., у тому числі 228,4 тис. грн. на оплату праці, у зв’язку із збільшенням штатної чисельності працівників комунального закладу «Соціальний готель» за рахунок видатків виконкому на виконання рішень судів.

За пропозиціями головних розпорядників коштів проведуть перерозподіл видатків у межах їх кошторисних призначень, а саме:

перерозподіл видатків департаменту містобудування на суму 33,4 тис. грн. для придбання обладнання по загальному фонду за рахунок видатків бюджету розвитку;
перерозподіл видатків управління соціального захисту на суму 7 млн. грн. для забезпечення виплати матеріальної допомоги медичним працівникам, які безпосередньо брали участь у наданні медичної допомоги хворим на коронавірусну хворобу та для виплати грошової допомоги непрацездатним членам сімей загиблим учасникам АТО / ООС, Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні за рахунок економії коштів на проведення соціальних форумів та заходів, які не відбулись у зв’язку з карантинними обмеженнями;

перерозподіл видатків управління охорони здоров’я на реалізацію Програми забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування окремих категорій населення м. Львова на 2020−2021 роки на суму 600 тис. грн. для потреб Комерційного неприбуткового підприємства «6-а міська поліклініка м. Львова» за рахунок економії коштів цієї програми по КНП «5-а міська лікарня»;

перерозподіл видатків управління культури департаменту розвитку на суму 60 тис. грн. для забезпечення оплати праці працівників музею ім. Соломії Крушельницької, у зв’язку із змінами у штатному розписі за рахунок економії видатків на нарахування на зарплату.

«Також пропонуємо виділити з резервного фонду міського бюджету через передачу коштів з загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) Галицькій районній адміністрації кошти в сумі 657,5 тис. грн. для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів житлового будинку № 1 на вул. Балабана.

А для здійснення заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 пропонуємо виділити управлінню охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики з резервного фонду міського бюджету кошти в сумі 3,6 млн. грн. на придбання засобів індивідуального захисту, розхідних матеріалів, медикаментів, антисептичних та дезінфікуючих засобів», — доповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики ЛМР.

Також виконавчий комітет ЛМР підтримав з правками рішення «Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на 2020 рік». За словами Ірини Кулинич, директорки департаменту економічного розвитку, передбачені зміни є пропозиціями головних розпорядників коштів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: