Ніч на Добасі: ситуація в зоні ООС станом на ранок

війна

Станом на 7.00 ранку п'ятниці, 31 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил жоднен український воїн не загинув і не отримав поранення.

Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

«У Командуванні Об’єднаних сил вчергове наголошують на тому, що немає нічого ціннішого за життя та здоров’я українських захисників. Якщо під час ворожого обстрілу здоров’ю та життю наших військовослужбовців буде загроза, або буде загроза захоплення території, то українські захисники готові давати адекватну відповідь діям ворога», - йдеться в повідомленні.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою. Підрозділи Збройних Сил України та інших складових сил оборони продовжують виконувати свої завдання за призначенням.
У смугах відповідальності більшості бойових бригад обстрілів з боку противника не зафіксовано.

Нагадаємо, у четвер, 30 липня, збройні формування РФ двічі порушили режим припинення вогню. Для провокації українських захисників біля Оріхового противник застосував стрілецьку зброю, а неподалік Новотошківського, окрім стрілецької зброї, здійснив ще й постріл з підствольного гранатомету. Вогневі провокації були неприцільними, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Втрат, внаслідок ворожих обстрілів, немає.

У штабі наголосили, що внаслідок захворювання на передовій помер старший сержант Володимир Перекрестов. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття родині військовослужбовця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: