На Львівщині організували стрілецький марафон у пам’ять про загиблих воїнів-десантників

_1596284258_613x321.80005425936_3_0
Фото: ЛОДА

Сьогодні у селі Товмач Кам’янко-Бузького району, на території спортивно-стрілецького комплексу “Карабін”, стартував Стрілецький марафон Рейд-2020 з практичної стрільби.

Цьогоріч його проводять до Дня вшанування пам’яті загиблих воїнів-десантників, повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

«Дуже приємно зараз бути серед вас – справжніх воїнів. Дивлячись на вас, ще раз переконуюсь, що наша держава у надійних руках і перемога буде за нами. Сьогоднішні змагання присвячені пам’яті загиблих десантників різних поколінь. Такі стрілецькі марафони, коли ми гуртуємось, щоб згадати наших Героїв, які віддали своє життя захищаючи Україну, повинні стати традиційними. Біль втрати неможливо забути, але разом ми сильніші і здолаємо всі перешкоди. Ми повинні цінувати подвиг та передати історію про героїзм наших бійців за приклад молодому поколінню. Вічна їм пам’ять та слава!» - наголосив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

Захід також має на меті популяризувати стрілецькі види спорту та динамічні види стрільби, налагодити систематичний обмін практичним досвідом в галузі вогневої підготовки серед військовослужбовців, співробітників та резервістів.

Майже три десятки учасників у ході марафону виконають 5 вправ. Учасники, серед яких: військовослужбовці, працівники правоохоронних органів, Збройних Сил України матимуть можливість напрацювати практичні навички взаємодії, які точно стануть у нагоді при роботі у реальних, критичних ситуаціях.

Опісля відбудеться нагородження найкращих як в особистому, так і командному заліку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: