Через карантин потяги не зупинятимуться в Луцьку та Тернополі

18af930-39dff2b-clipboard01
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

"Укрзалізниця" з 3 серпня у зв’язку із посиленням карантинних заходів тимчасово скасовує зупинку низки поїздів далекого сполучення у Луцьку та Тернополі.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у Telegram.

Так, вказане обмеження діятиме для поїздів: №41/42 сполученням Дніпро-Трускавець, №98/97 Ковель-Київ, №88/87 Ковель-Новоолексіївка, №12/11 Одеса-Львів, №81/82 Київ-Ужгород, №49/50 Київ-Трускавець, №136/135 Чернівці-Одеса, №108/107 Одеса-Ужгород, №110/109 Львів-Херсон, №86/85 Львів-Новоолексіївка, №715/716 Київ-Львів.

Такі обмеження діють через посилення карантинних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусу.

Зупинка на цих станціях буде відновлена після отримання рішень регіональних комісій про послаблення карантинних заходів у Луцьку та Тернополі.

Посажирам, які планували поїздку з цих міст, обіцяють повернути повну вартість квитків.

Нагадаємо, з 1 серпня в Україні починають діяти нові правила адаптивного карантину: регіони перебуватимуть у “зеленій”, “жовтій”, “помаранчевій” та “червоній” зонах. Те, у якій зоні перебуватиме область, залежатиме від поширення коронавірусу в тому чи іншому населеному пункті області.

До “червоної” зони, яка є найкритичнішою із поширенням коронавірусу, входить три регіони: місто Луцьк, Тернопіль і в Чернівецькій області – Кіцманський район.

“Червона” зона передбачає заборону на:

  • роботу громадського транспорту;
  • відвідування закладів освіти;
  • діяльність ТРЦ, торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів. Виключення – продаж продуктів харчування, пального, засобів гігієни, лікарських засобів та виробів медичного призначення, ветеринарні препарати, корми, пестициди та агрохімікати, тощо;
  • а також діють обмеження з усіх попередніх зон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: