До кінця року в обхід карстових проваль побудують нову об'їздну дорогу Трускавця

116892772_648681645761048_3960152145002501911_n
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Ремонт ще однієї дороги державного значення на Львівщині буде завершено найближчим часом. Мова йде про автомобільну дорогу Т-14-02 Східниця – Пісочна.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Дорога до Східниці, загальна протяжність якої становить 52,5 км, має важливе соціальне значення для нашого регіону та України в цілому. Адже зазначений автошлях являється туристичним маршрутом, оскільки веде одразу до кількох курортних містечок, зокрема, до Борислава, Трускавця та Східниці.

Олег Береза, керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області: «Дорожня інфраструктура має надзвичайно важливе значення. Відремонтована дорога дозволить розвивати туристичний потенціал та покращити соціально-економічні зв’язки регіону».

Ремонтувати цю дорогу розпочали ще у 2017 році. Впродовж 2017-2019 років було відремонтовано 20 км у вирівнюючому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття та 13 км – у верхньому шарі.

 У 2020 році ми відремонтуємо дорогу на ділянках Дрогобич – Пісочна та Східниця – Борислав, загальною довжиною близько 40 км.

Станом на сьогодні вже завершили роботи з влаштування конструктивних шарів асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім посиленням основи на всій протяжності виконання ремонтних робіт. Наразі влаштовуємо з’їзди, тротуари в межах населених пунктів та проводимо земляні роботи.

 Попереду роботи з організації дорожнього руху, а саме нанесення дорожньої розмітки, влаштування дорожніх знаків та бар’єрного огородження.

Крім цього, вже визначено переможця, який будуватиме нову ділянку зазначеної автомобільної дороги з влаштуванням двох кільцевих транспортних розв’язок в обхід карстових проваль. Будівельні роботи розпочнемо ще цього року.

Нова ділянка стане об’їзною дорогою міста Трускавець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: