Доба на Донбасі: противник двічі порушив режим припинення вогню

війна
Фото ілюстративне

Станом на вечір понеділка, 3 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 2 обстріли з боку противника. Зокрема вибухи вони пролунали біля Південного та неподалік Мар’їнки.

Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

Зокрема, зранку один провокативний постріл зі станкового протитанкового гранатомету ворог здійснив біля Південного, а в обідню пору декілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї було чутно неподалік Мар’їнки. На усіх інших ділянках фронту режим припинення вогню зберігався у повній мірі. Військовослужбовці Об’єднаних сил на свідомі провокації з боку противника вогонь у відповідь не відкривали.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Нагадаємо, в неділю,2 серпня, збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню. Ворожі провокації з автоматичного станкового гранатомету відмічено у районі населених пунктів Південне та Красногорівка. Втрат, внаслідок ворожих обстрілів, немає.

Додамо також, у понеділок, 27 липня, у зоні бойових дій на Донбасі розпочався режим повного та всеосяжного припинення вогню, втім бойовики зі сторони загарбників, уже кілька разів порушили перемир’я. Унаслідок цього, у Львові, Києві та інших містах відбулися акції, спричинені початком чергового «режиму тиші» на Донбасі, що стало забороною українським військовим відповідати на атаки та обстріли бойовиків на Донбасі через запроваджений черговий «режим повного припинення вогню».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: