Геращенко озвучив вимогу чоловіка, який погрожує вибухом у бізнес-центрі в Києві

b348f9b9-afcf-4bf2-a919-daae2519de08

Заступник очільника МВС зауважив, що поки ситуація розгортається за сценарієм, як це було у Луцьку.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що чоловік, який зараз у Києві погрожує вибухом у бізнес-центрі «Леонардо», вимагає допуску до нього представників ЗМІ.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

«Поліція оточила місце проведення спецоперації. Наразі зі зловмисником ведуться переговори. Ми вимагаємо від нього здатися. Він вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав деяке інтерв’ю. Схоже, що ситуація розгортається за сценарієм, як це було у Луцьку», – сказав Геращенко в ефірі телеканалу «Україна 24».

Він наголосив, що правоохоронці наразі не знають, чи у чоловіка, який погрожує вибухом у Києві, справжня бомба чи зброя, «на відміну від луцького (терориста, – Ред.), де вона точно була».

«Стратегія наразі – це переговори. І за результатами переговорів буде прийматися подальше рішення», – зазначив Геращенко.

Як поінформував заступник міністра, за попередньою інформацією, цей чоловік відпустив співробітників банку АТ «Універсал Банк», і там залишилася лише керівник відділення, і за попередньою інформацією, він її не затримував.

«І навіть він був там готовий залишитися сам, зі своєю нібито бомбою, але ця інформація ще потребує додаткового підтвердження», – уточнив Геращенко.

Він зазначив, що за попередньою інформацією встановлено, що це – 32-річний чоловік, але правоохоронці перевіряють інформацію щодо особи цього чоловіка, щоб не допустити помилок, сам себе цей чоловік не називав.

Геращенко закликав також киян і гостей міста перепланувати свої маршрути та не проїжджати та не проходити повз перехрестя вулиць Богдана Хмельницького і Володимирської у Києві, де знаходиться бізнес-центр «Леонардо».

Відповідаючи на запитання, яким чином з цим чоловіком проводяться перемовини, заступник міністра зазначив, що поруч з бізнес-центром знаходиться поліцейський.

Раніше повідомлялося, що 3 серпня о 12.00 до поліції зателефонувала представниця АТ «Універсал Банк» (Шевченківський район, приміщення бізнес-центру «Леонардо») та повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік, який сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і попросив викликати поліцію.

Читайте також: У центрі Києва невідомий погрожує підірвати відділення банку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: