Криклій просить Кабмін дозволити висадку пасажирів поїздів у «червоній» зоні

2020-05-22-21.49.38-espreso.tv-f47cd4f8f93e-1

Міністр інфраструктури Владислав Криклій звернувся до уряду з ініціативою дозволити зупинки потягів під час карантину у «червоних» зонах виключно для висадки пасажирів.

Про це він сказав у ефірі Громадського радіо.

«Наразі ми звернулись до уряду, щоб можна було висадку забезпечити, тому що тут питання у тому, щоб мобільність коронавірусу не розповсюджувалась, зрозуміло, що висадку зробити це не проблема. Людина може вийти з потягу , але назад уже не зайде і зрозуміло, що підсідати на зупинці у Тернополі вже не буде. Зараз ми підходимо до цієї логіки, і я сподіваюсь, що завтра на уряді такі зміни до постанов зроблять», – наголосив Криклій.

Він зауважив, що коли потяг наближається до «червоної» зони та висадки – посадки пасажирів не буде, то пасажирів потрібно попереджувати заздалегідь.

Нагадаємо, 1 серпня Криклій заявив, що АТ «Укрзалізниця» з 3 серпня скасовує зупинки поїздів у Луцьку та Тернополі через посилення карантинних заходів. Крім того, 3 серпня Укрзалізниця повідомила про те, що скасовує продаж квитків на поїзди до Луцька і Тернополя та у зворотних напрямках на підставі рішень регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: