Суд обрав запобіжний захід київському терористу

158800

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід Сухробу Карімову, який у понеділок, 3 серпня, погрожував підірвати банківське відділення в центрі столиці.

Підозрюваного заарештували на два місяці без права внесення застави. Зазначається, що на сьогоднішньому засіданні Карімов поводився дуже спокійно.

Учора, 4 серпня, йому не обрали запобіжний захід через мовні проблеми підозрюваного: він нібито не розуміє української мови і просив перекласти текст підозри російською.

Нагадаємо, у понеділок,3 серпня, близько 12:20 в банк до будівлі бізнес-центру «Леонардо» на розі вулиць Володимирської та Богдана Хмельницького в Києві увійшов чоловік і заявив, що у нього в рюкзаку вибухівка.

Співробітники правоохоронних органів встановили, що це громадянин Узбекистану Сухроб Карімов, який проживає в Києві. Близько 15:00 зловмисника затримали. СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом теракту. Підозру Карімову за ч. 1 ст. 258 (вчинення терористичного акту) Кримінального кодексу було вручено того ж дня, 3 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: