З бюджету виділять 5,6 мільйона на житло для переселенців

foto
Фото ілюстративне, з вільних джерел

Вітчизняний Кабмін виділив 5,6 мільйона гривень на придбання 18 квартир і одного будинку для тимчасового проживання приблизно 55 внутрішньо переміщених осіб.

Таке розпорядження нардепи ухвалили на засіданні в середу,5 серпня, передає «Урядовий портал».

За рахунок коштів субвенції придбають житло в населених пунктах Донецької області: місто Краматорськ — 10 квартир, місто Покровск — 8 квартир і Запорізькій області: місто Приморськ — 1 будинок.

«Всього у 2020 році за рахунок коштів субвенції планується придбати орієнтовно 66 квартир і 9 будинків для тимчасового проживання приблизно 235 внутрішньо переміщених осіб.

«Законом України про держбюджет за бюджетною програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу в результаті збройного конфлікту на сході України передбачено видатки бюджету в сумі 20 млн гривень, головним розпорядником яких є Мінреінтеграціі», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Міністерстві соціальної політики повідомляють, що станом на понеділок, 3 серпня, за даними Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб, взято на облік 1 мільйон 450 тисяч 798 переселенців з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей та АР Крим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: