Пожежа будинку на Люблінській: постраждалих немає (відео)

pozhezha1

У четвер, 6 серпня, відбулось загоряння технічного поверху 10-поверхового будинку на вул. Люблінська, 164.

Так, за інформацією Залізничної РА, йдеться про будинок ОСББ, у якому тривали роботи з утеплення фасаду. Мешканців було евакуйовано, постраждалих немає. Пожежу наразі вже загасили, причини загоряння з’ясовують.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

«Сьогодні сталася пожежа на технічному поверсі будинку за адресою вул. Люблінська, 164. Йдеться про ОСББ «Авіатор-164», де послуги надає ПП «Нове місто». Там проводились підготовчі роботи з утеплення фасаду за програмою «Теплий дім». Угода на виконання робіт була укладена з ТОВ «Бенефіт Про».

Зараз там тривали підготовчі роботи, і матеріали, зокрема пінопласт, виносили на покрівлю, також встановлювали люльки. Попередньо пожежа почалась із технічного поверху та перекинулась на покрівлю, де загорілось близько 20 м² руберойду. Людей було вчасно евакуйовано, тому потерпілих немає. Вчасно приїхала пожежна. Причини загоряння з’ясовують», — зазначила голова Залізничної РА Ірина Джурик.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС Львівщини, на момент прибуття рятувальників з даху будинку йшов чорний дим. Аби гарантувати безпеку жителям будинку, надзвичайники вивели на свіже повітря 20 мешканців останнього поверху.

Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. О 14:28 пожежу локалізовано та о 14:29 повністю ліквідовано. Вогнем знищено рубероїдну покрівлю даху на площі 15 кв.м. Пошкоджено мінвату на площі 10 кв.м. Завдяки злагодженим і оперативним діям вогнеборців врятовано будинок.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. До ліквідації пожежі залучалось 24 осіб особового складу та 5 одиниць спецтехніки. Причини та обставини події встановлюють правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: