На Донбасі противник тричі порушив режим припинення вогню — штаб

війна
Українські військові. Фото з відкритих джерел.

Станом на 17.30 годину п'ятиці, 7 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики тричі порушили перемир'я.

Про це повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Зазначається, що від початку поточної доби збройними формуваннями Російської Федерації 3 рази порушено проголошений режим припинення вогню.

Зокрема, ворожу неприцільну провокацію зі стрілецької зброї було зафіксовано біля Новолуганського. Постріл з підствольного гранатомету противник здійснив неподалік Шумів, а з автоматичного станкового гранатомету – поблизу Травневого.

У штабі додають, що ще одне порушення домовленостей, які були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи було зафіксоване на Приазов’ї. Поблизу непідконтрольного українському Уряду населеного пункту Ужівка противник проводив інженерні роботи у бік Водяного. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Нагадаємо, у четвер, 6 серпня, на усіх ділянках відповідальності наших підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об’єднаних сил дотримувалися умов припинення вогню та перебували напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії ворога. Бойових втрат та поранень немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: