На Львівщині депутат побив жінку (відео)

депутат

Депутат Сколівської районної ради від ВО «Батьківщина» Степан Цмоканич вдарив жінку в обличчя.

У прес-службі поліції Львівщини підтвердили інформацію про цей випадок, однак ким є потерпіла і деталі про неї не повідомляють. Відомо, що постраждала вже написала заяву до поліції, їй призначили судово-медичну експертизу, - повідомляє ZAXID.NET.

Конфлікт трапився у вівторок, 4 серпня. Відео зняв і оприлюднив у Facebook 6 серпня очевидець Макс Мадоф. На відео видно словесну перепалку Степана Цмоканича із невідомою жінкою біля будинку у місті Сколе. Депутат з голим торсом близько хвилини про щось сперечається із жінкою, а потім завдає їй удару в обличчя, після чого жінка падає на землю.

Після цього Степан Цмоканич напав і на чоловіка, який знімав конфлікт на камеру.

Степанові Цмоканичу 48 років. У 2014 році балатуваввся до Верховної Ради від ВО «Батьківщина», однак не пройшов на виборах. Але у 2015 році він став депутатом Сколівської районної ради від ВО «Батьківщина». Крім того він є керівником Сколівської організації цієї ж партії. Працює Степан Цмоканич т.в.о. директора Сколівського військового лісгоспу. Окрім Степан Цмоканич є директором приватного підприємства «Карпатбуд-Сервіс».

Правоохоронці відкрили на нього кримінальне провадження - нанесення умисних легких тілесних ушкоджень. У разі доведення вини депутат заплатить 850 грн штрафу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: