На Львівщині поліцейські перевіряли водіїв маршруток на дотримання карантинних обмежень

117524423_4710918432281858_3562716087019106233_o

Від початку тижня співробітники секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції Львівщини проводили рейдові перевірки дотримання перевізниками правил пасажирських перевезень, передбачених Постановою Кабінету Міністрів України.

Про це повідомляє пресслужба ГУ поліції у львівській області.

Йдеться про здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в електричному (трамвай, тролейбус), залізничному транспорті, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння тощо.

Загалом, виявлено 12 фактів порушення перевізниками правил карантину. На порушників правоохоронці склали адмінпротоколи за ст.44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає покарання - накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Поліцейські закликають усіх мешканців Львівщини відповідально ставитись до дотримання карантинних обмежень. Коронавірус не відступає, тому наша безпека – це наша спільна відповідальність. Бережіть себе та своїх близьких.

Нагадаємо, станом на ранок п'ятниці, 7 серпня, у Львові та області зафіксовано 10 тисяч 572 лабораторно підтверджені випадки COVID-19. За весь час пандемії загинуло 294 пацієнта, а одужало 2 тисячі 822 людини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: