В Індії розбився авіалайнер з понад 180 людьми

368-1024x683

У п'ятницю, 7 липня, літак авіакомпанії Air India Express, на борту якого було близько 200 людей, розбився в аеропорту в південному штаті Керала під час приземлення.

Про це повідомляє BBC.

Літак прямував із Дубай, а під час приземлення на посадкову смугу викотився за її межі.

https://twitter.com/AdityaRajKaul?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1291756640379613185%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fhromadske.ua%2Fposts%2Fv-indiyi-pasazhirskij-litak-z-blizko-200-lyudmi-rozbivsya-pid-chas-prizemlennya-ye-postrazhdali-j-zagibli

На місці аварії працюють рятувальники й пожежники. Офійно не повідомляли про пожежу, втім ситуацію погіршує те, що в Індії зараз сезон проливних дощів.

Авіакомпанія в офіційній заяві повідомила про 184 пасажирів (з них 10 малолітніх дітей) і сімох членів екіпажу на борту. Частину пасажирів із травмами забрали в лікарні.

Міністр оборони Індії Раджнатх Сінгх повідомив про загиблих, але не уточнив, скільки їх саме. CNN повідомляє про трьох загиблих (одного з пілотів і двох пасажирів) без посилань на джерела. BBC ж говорить про щонайменше двох померлих і пілота літака.

За попередніми даними, на літаку перебували індійці, які не могли раніше повернутися додому з ОАЕ через карантин, уведений у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: