COVID-19 не відступає: на Львівщині відкривають лікарні другої хвилі

IMG_6540-696x464

Станом на ранок понеділка, 10 серпня, Львівська область серед антилідерів інфікування COVID-19. Ліжка медичних закладів перетнули межу заповнення більш, ніж 50%, відповідно, є необіхідність відкривати лікарні другої ланки.

Про це повідомив очільник Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов під час брифінгу в понеділок, 10 серпня.

«У нас зростає кількість людей, яких госпіталізують. Львівська область теж вже перейшла поріг щодо 50 відсотків заповненості ліжок лікарень першої хвилі. Звичайно, ми почали розгортати лікарні другої хвилі і можемо констатувати, що ми не можемо легковажно ставитись до коронавірусу. Він набирає обертів, і ми це бачимо по кількості людей, у яких ми виявляємо коронавірус кожного дня, і людей, яких ми госпіталізуємо», – зазначив міністр.

До слова, на Львівщині за останню добу зафіксовано 130 нових випадків інфікування COVID-19. За весь час пандемії у області виявлено 10 тисяч 981 лабораторно підтверджених випадків. Окрім цього, до антирекордсменів належать також Івано-Франківська область, де зафіксували 121 інфікування за минулу добу, Харківська (117 нових підтверджень) та Чергігівська (108 випадків за попередню добу) області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: