Для українців запустили чат-бот про умови перетину кордону 

630_360_1590589115-266

На офіційному сайті Державної прикордонної служби запущено тестовий варіант чат-бота, створеного для розв'язання питання доступу громадян до актуальної інформації стосовно правил перетину державного кордону в умовах карантинних обмежень.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Як зазначили у відомстві, особливо гостро потреба у вичерпній, правдивій інформації постала із поширенням у світі коронавірусної інфекції та запровадженням більшістю держав світу жорстких карантинних обмежень. Епідемічна ситуація в країні постійно змінюється, тож уряд змушений повсякчас вносити зміни до правил перетинання кордонів, переліків карантинних обмежень, гармонізувати протиепідемічні заходи зі схожими у сусідніх країнах.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

Тому новим кроком Державної прикордонної служби України у розв'язання питання доступу громадян до актуальної інформації стосовно правил перетину державного кордону в умовах чергових карантинних обмежень став запуск на офіційному вебсайті ДПСУ кнопки чат-бота.

Як показує практика перших днів його використання, швидкість отримання потрібної відповіді зростає у кілька разів, у порівнянні із класичним діалогом з оператором «Довіри». Одразу можна обрати потрібну категорію та за кілька простих кроків отримати вичерпну відповідь, підкреслили у прикордонному відомстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: