На Львівщині затримали другого причетного чоловіка у викрадені людини

ira3-678x381
Фото ілюстративне, з вільних джерел

На Львівщині поліцейські затримали ще одного учасника злочинної групи, підозрюваного у викраденні людини. Ним виявився 37-річний мешканець Львівської області.

Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління поліції.

«Раніше судимого за розбій 37-річного зловмисника, мешканця Львівщини, який переховувався від слідства, правоохоронці розшукали та, згідно із рішенням суду, затримали 11 серпня на території Перемишлянського району. Невдовзі йому буде обрано запобіжний захід», - йдеться у повідомленні.

Як встановили детективи, 14 березня 2019 року, на стоянці одного із львівських торгово-розважальних центрів, зловмисники силоміць заштовхали у мікроавтобус «Фольксваген» львів’янина, завезли його у лісовий масив на Пустомитівщині, де утримували протягом кількох годин. При цьому зловмисники побили потерпілого.

У поліції зазначають: оскільки учасники злочинної групи переховувалися від слідства, 23 липня 2020 року заочно повідомили трьом зловмисникам, мешканцям Львівщини віком 27, 37 та 38 років, про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Одного із учасників злочинної групи правоохоронці затримали 5 серпня у Житомиріській області. Наступного дня суд обрав йому запобіжний захід —цілодобовий домашній арешт.

Наразі триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: