У мерії Львова дали дозвіл на розробку змін до затвердження містобудівної документації

bud_b9358

Депутати постійної комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міськради підтримали низку розроблених детальних планів територій, а також дали дозвіл на розробку змін до затвердження містобудівної документації.

Представив ці питання головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, повідомляє інформаційний портал депутатів ЛМР.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

Відтак депутати надали дозвіл управлінню архітектури та містобудування ЛМР розробити зміни до «Плану зонування Шевченківського району» (у районі житлового району Під Голоском). Ці зміни, зокрема, передбачатимуть збільшення у районі Під Голоском зелених зон, місць у дитячих садочках та зменшення кількості житлового будівництва.

Окрім того, на комісії підтримали внесення змін до детального плану території у межах вул. Зеленої, вул. Пасічної, вул. Пирогівки, вул. Проєктована 4 (зміна 4). Ініціатива інвестора полягає у тому, щоб закопати лінії електропередач, що є на цій ділянці, і на цьому місці передбачити житлово-громадську забудову з облаштуванням зелених просторів.

Читайте також: Сьогодні відкривають для проїзду квазікільце на Шевченка

Далі депутати підтримали проєкт ухвали «Про розроблення детального плану території у районі вул. Т. Шевченка, межі міста». Йде мова про ділянку на виїзді зі Львова у мікрорайоні Рясне-2, яку планується виставити на аукціон.

За словами головного архітектора, у цьому місці може постати у майбутньому торговий заклад європейської мережі. Але попередньо для того, щоб зрозуміти можливості заїзду, використання території, слід розробити містобудівну документацію.

Також комісія погодила розробку ще одного детального плану у мікрорайоні Рясне – у районі вул. Величковського, вул. Прилбицької, залізничної колії. Йдеться про болотяну місцевість на межі Рясне -2 і Рясне – 1, де планується створити парк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: