Самбірська РДА отримала нового керівника

87797290_2605364356240912_7687952994112897024_o

У п'ятницю, 14 серпня, у Самбірській районній державній адміністрації відбулось офіційне представлення нового керівника району. Новим очільником став Іван Ільчишин.

Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.

Колективу голову Самбірської РДА представив заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Бучко.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

«Як би не складалась політична ситуація, ми всі живемо на цій землі та зацікавленні у її розвитку, тож працюймо разом і спільними зусиллями досягаймо успіху», - зазначив Юрій Бучко.

Зі свого боку Іван Ільчишин подякував за надану довіру та висловив упевненість у плідній співпраці.

Зазначимо, Івана Івановича Ільчишина призначили очільником Самбірської РДА відповідно до розпорядження Президента України Володимира Зеленського №433/2020-рп від 12 серпня.

Раніше він працював першим заступником голови Самбірської райдержадміністрації.

Декларація Івана Ільчишина

У своїй декларації як кандидат на голову Самбірської ОДА Іван Ільчишин не вказав заробітку у райдержадміністрації, хоча працює там із березня 2020 року. Торік посадовець отримав 187 747 грн зарплати у ТОВ «Рейнір», а також понад 2,6 млн грн – від продажу частини будинку. Повноцінного житла Іван Ільчишин не має, проте володіє часткою будинку і гаражів у Львові, має земельну ділянку на Пустомитівщині. Їздить чиновник на Honda CR-V 2008 року випуску, а також зберігає готівкою 125 500 доларів.

Зазначимо, донедавна Самбірську РДА очолював 29-річний Андрій Жепко. Президент звільнив його наприкінці травня, загалом на цій посаді посадовець протримався трохи більш як п'ять місяців. За час роботи Жепко відзначитися тим, що у березні, у розпал коронавірусного карантину, полетів відпочивати у Єгипет. Після звільнення Андрія Жепка обов’язки голови Самбірської РДА почав виконувати Іван Ільчишин, який до цього був першим заступником.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: