У Львові затримали 43-річного грабіжника

zeky-c3edbe1c97c05cfcd8222edd5f037254
Фото ілюстративне

У Львові поліцейські викрили та затримали зловмисника, причетного до пограбування перехожого. За скоєне 43-річному мешканцю Миколаївської області загрожує покарання - позбавлення волі на строк до шести років.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.

Зазначається, що в четвер, 13 серпня. у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення від 50-річного львів’янина про те, що на вулиці Стрийській у Львові невідомий чоловік зірвав у нього з шиї золотий ланцюжок з підвіскою та втік.

Завдяки детальному опису зловмисника, який надав потерпілий та свідки події, оперативники сектору кримінальної поліції Сихівського відділу поліції встановили особу грабіжника та його місце перебування.

Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 43-річний мешканець Миколаївської області, який тимчасово проживає у Львові. Речові докази (викрадений ланцюжок) правоохоронці у нього вилучили.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження: санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Зловмисник затриманий, зараз вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: