Слідчі повідомили акушеру Самбірської ЦРЛ про підозру через смерть дитини

117757496_4743623289011372_4649619237074651637_o
Фото: Нацполіція

Як встановили співробітники Самбірського відділу поліції, неналежне спостереження лікарем за станом вагітної жінки призвело до смерті плоду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Вагітна 25-річна мешканка Самбірського району поступила у лікарню 19 серпня 2018 року, а за три дні, 22 серпня, у неї народився мертвий плід, повідомляють у поліції.

Під час досудового розслідування було встановлено, що смерть настала внаслідок недостатнього спостереження лікарем за вагітною та за її плодом, а також через невчасно проведене діагностування.

Акушеру-гінекологу пологового відділення Самбірської центральної районної лікарні, відповідальній за обстеження вагітної, спостереження та ведення пологів, слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.140 (Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України.

За скоєне лікарці загрожує покарання - позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п'яти років або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: