У ПП «Шегині –Медика» прикордонники вилучили 80 пляшок італійського вина

117806660_329910031707394_1493807331449318898_o
Фото: Галицька митниця

Учора ввечері у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині –Медика» під час митного контролю транспортного засобу «Opel Zafira» працівники митниці виявили факт незаконного переміщення вина.

Його намагалась ввезти до України 38-річна мешканка Львівщини, повідомляє Галицька митниця.

Для перетину кордону обрала смугу руху «зелений коридор». Однак під час митного огляду в салоні автомобіля, митники знайшли 66 пляшок Fragolino Rosso Fiorelli та 14 Antica Contada.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 471 Митного кодексу України. Вино вилучено. Справу скерують до суду.

Довідково
Громадяни, які досягли 18-річного віку, можуть ввозити алкогольні напої на митну територію України в ручній поклажі або супроводжуваному багажі без сплати митних платежів та без письмового декларування у таких кількостях із розрахунку на одну особу: 5 літрів пива, 2 літри вина, 1 літр міцних (із вмістом спирту більш як 22%).

Алкогольні напої незалежно від їх кількості не звільняються від оподаткування митними платежами, якщо особа, яка ввозить їх на митну територію України, була відсутня в Україні менш ніж 24 години.На изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: