В Дрогобичі від коронавірусу померли лікар і викладач

Іваночко-Костянтин-2048x1535
Фото: ДМР, Костянтин Іваночко

16 серпня Дрогобиччину сколихнула сумна звістка про смерть двох відомих особистостей – Костянтина Миколайовича Іваночка та Руслана Павловича Братуня.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

Костянтин Іваночко – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови, працював викладачем у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка. Свого часу працював заступником міського голови Дрогобича. Брав активну участь у політичному, громадському та культурно-освітньому житті міста.

Руслан Братунь – лікар-патологоанатом, з 1995 року працював завідувачем Дрогобицької патолого-анатомічної лабораторії міської лікарні №1. Був знаною та авторитетною людиною не лише серед колег-медиків.

У ці дні прощаємося з кращими синами Дрогобицької землі. Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет та керівництво міста висловлює співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати Костянтина Миколайовича Іваночка та Руслана Павловича Братуня.

Нехай опіка Господня полегшить біль втрати дорогої для кожного з нас людини, а наші молитви та щирі співчуття применшують родинне горе.

Світла пам’ять про покійних Костянтина Миколайовича та Руслана Павловича вічно житиме в наших серцях!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: