Нафтогаз запускає новий тариф

газ4

У компанії «Нафтогаз» заявили, що запускають новий тариф – «Річний». Клієнти газопостачальної компанії можуть купувати блакитне паливо за фіксованою річною ціною і використовувати його протягом 12 місяців.

Про це НАК «Нафтогаз України» повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

«Відсьогодні клієнти Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” можуть купувати газ за фіксованою літньою ціною і використати його впродовж 12 місяців», – ідеться в повідомленні.

Умови тарифу:

  • ціна газу 4,73 грн/куб.м. фіксується на рік;
  • передоплата не потрібна.

«Тобто можна зафіксувати ціну газу зараз і застрахувати себе від зростання ринкових цін взимку. Якщо у серпні ви замовите річний тариф, то з 1 вересня впродовж 12 місяців сплачуватимете за газ за ціною 4,73 грн/куб.м з ПДВ (без вартості розподілу (доставки). Вартість доставки клієнти сплачуть своєму оператору ГРМ (облгазу)», – додають у компанії.

Зазначається, що у вересні ціна газу за тарифом «Річний» буде переглянута (і може зрости), але для клієнтів, що придбали газ за серпневою ціною – нічого не зміниться. Протягом року тариф для них буде складати 4,73 грн/куб.м.

Як підключити тариф:

Нагадаємо, у 2020 році вартість ціни на газ від компанії НАК «Нафтогаз України» становить 4,73 гривень за кубометр з ПДВ і без урахування вартості розподілу (доставки).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: