У Львові, на вулиці Дорошенка, проклали понад 70 метрів нової колії

1

З 20 години 14 серпня до 5 години ранку 17 серпня на ділянці вулиці Дорошенка – Головна пошта тривав капітальний ремонт колії.

Відтак, станом на зараз роботи завершені, трамваї №1 та №2 курсують за звичними маршрутами, інформують у пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс».

Як повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо, на вулиці Дорошенка прокладено 71 погонний метр трамвайної колії.

«Ділянка була аварійною, ми демонтували бетонні плити, проклали нову колію, опісля відновили дорожнє покриття, замостили бруківкою на цементно-піщаній основі, зі залиттям швів бетоном. Ці роботи не лише сприяють покращенню експлуатації колії, а й значно знижують вібрації та шум у помешканнях львів’ян», – зауважив Андрій Свищо.

Також він додав, що наразі тривають підготовчі роботи щодо заміни пересічення на вулиці Івана Франка, 66.

Нагадаємо, 17 до 27 серпня у Львові тривають зйомки ігрового національного повнометражного фільму «Я, «Побєда» і Берлін» за книгою Андрія Кузьменка. У зв’язку цим можливі ситуативні затримки в русі електротранспорту (вул. Стрийська 26-48-А, пл. Соборна, 3, вул. Д. Вітовського, 41 - 43, вул. Пекарська, 69, вул. Руська, 1 - 20, вул. Підвальна 6- 17, вул. Шептицьких ) терміном до 10 хвилин на час зйомок кадру фільму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: