У Приватбанку розповіли, чи користується попитом послуга «Готівка на касі»

7d7ce40-58
Фото ілюстративне. Джерело: ЕП

За перші два тижні після запуску сервісу «Готівка на касі» 1 серпня клієнти Приватбанку зняли 3,9 млн грн готівки на касах супермаркетів «Сільпо», Varus і «Фора».

Про це повідомила пресслужба банку.

За 14 днів роботи послугою скористалися 15 тис. клієнтів. У середньому вони знімали на касах 280 грн, при тому, що середній чек покупки у них становив 85 грн.

«Щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві потрібно лише оплатити товар банківською карткою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки за одну транзакцію — 500 грн незалежно від вартості покупки», — йдеться в повідомленні фінустанови.

Підтвердити таку операцію можна на касі введенням PIN-коду банківської картки користувача.

Нагадаємо, у червні 2020 року Приватбанк запустив сервіс видачі готівки в касах в 65 тис. торгових точок. Ощадбанк запустив аналогічну послугу на касах торгових мереж WOG, Varus і «Аптека низьких цін» в липні, а Укрексімбанк в серпні на касах торгових мереж WOG, ОККО, Varus, «Сільпо» і «Фора».

З 1 серпня Нацбанк спростив порядок здійснення та обліку операцій з отримання готівки держателями електронних платіжних засобів, в тому числі платіжних карт, з кас підприємств торгівлі, громадського харчування та послуг, які використовують реєстратори розрахункових операцій (РРО).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: