Як підкреслити жіночність: 8 елементів образу для елегантної жінки

pexels-moose-photos-1036623

Вульгарність і несмак у вигляді ультраміні та довгих нарощених нігтів залишилися в далекому минулому.

Сьогодні в моді витончена й загадкова жіночність, зіткана з елегантних і продуманих дрібниць. Як її набути та правильно підкреслити? Ми зібрали для вас 8 елементів образу вишуканої леді.

1. Топи й сукні з відкритими плечима

Поки погода дозволяє, треба ловити момент. Оголені плечі та ключиці відверто та водночас делікатно демонструють чуттєвість і витончену жіночність. Сміливо поповнюйте гардероб, адже така річ буде актуальною ще багато літніх сезонів.

2. Стильна спідниця-олівець

Базова річ у гардеробі та один із символів жіночності. Вона не тільки підкреслює красиві вигини, а й допомагає рухатися повільно та плавно — широкий і різкий крок у ній зробити просто неможливо. Зверніть увагу на атласні моделі, які мають особливо ніжний вигляд і випромінюють шарм.

3. Фантазійні колготки та пікантні панчохи

Оригінальні колготки безперечно уособлюють жіночність і додають образу родзинки, а панчохи (https://eva.ua/433-436-452/chulki-zhenskie/) завжди були й залишаються одним з найсміливіших і чуттєвих предметів гардеробу. Якщо одягаєте спідницю та хочете візуально подовжити ноги, вибирайте колготки чи панчохи в колір взуття.

4. Легка або обтисла сукня

Стандартний, але все одно незамінний прояв усієї можливої жіночності. Сукня-комбінація надасть образу витонченості, сукня-футляр підкреслить обриси фігури, а плаття з відкритою спиною додасть пікантності й змусить вирівняти поставу. З таким вбранням сутулості не місце.

x3LP-RyUmgoI-NqcRT_IJDPkXGO52m3lpGPl8DCxvqqWlt-lp6pmoSwDUL4HScG65NkmbtK7RdlUIFWcrk1DuQwsMJn_tv78TURpI-GzDAwusGHcVsZ9-fwALYU7kw

5. Елегантне взуття та підбори

Список був би неповним без високих чобітків, туфель на шпильці та ботильйонів. Пам’ятайте, стиль «лабутенів» з репертуару Ленінграда з височенним каблуком і прихованою платформою в носовій частині вже не актуальний. Не потрібно мучитися та видиратися на ці величезні конструкції. Віддавайте перевагу витонченим босоніжкам і класичним човникам.

6. Гарна спідня білизна

«Але ж ніхто не бачить», — скажете ви. По-перше, кому треба, той побачить, а по-друге, навіть якщо ви плануєте сьогодні насолодитися відлюдним вечором і заснути під книжку, це не означає, що настала ера панталонів. Вишукана білизна допоможе відчути себе жіночною і впевненою. І хоча люди бачать тільки те, що доступне оку, але для себе знаєте, що ваш образ бездоганний повністю, до прихованих дрібниць.

7. Витончені парфуми

Правильний аромат здатний полонити й зачарувати. Це ваш унікальний підпис, який може залишитися в пам’яті нарівні з вимовленими словами й поглядом. Ніжні фруктові, квіткові й східні композиції несуть у собі справжню ауру жіночності.

0XdJjl6ocKBTdG47I201qc0b0GlsToluSROpmZJkLiZsPQsPIyP5OphhV7DCiPG5_HNnnYh-CDFjWL2HYsyXzrX51aUyJkrmPnYx_sYOwGon_tNnfpSEoRMw7br_HQ

8. Ювелірні прикраси

Браслет, елегантний ланцюжок, камінчики сережок, що легко погойдуються, або блискучі каблучки — усе це додає образу чарівності. Будьте уважні з крупними виробами. Якщо вдягаєте масивний браслет, інші прикраси повинні бути мініатюрними, інакше образ стане занадто «важким». Великі каблучки підійдуть для довгих і тонких пальців, в інших випадках краще вибрати щось більш витончене, щоби не обтяжувати руки.

Продумуйте аксесуари та додавайте жіночні акценти. Стильна сумка, шийна хустка або шарф, парасолька чи капелюшок можуть оживити образ і стати тим самим завершальним штрихом. Спробуйте урізноманітнити вбрання романтичними елементами, наприклад, стрічкою у волоссі, брошкою або шпилькою. Не забувайте про макіяж і манікюр. Насправді способів, щоби мати жіночний вигляд, безліч, тому головне — бути в гармонії із собою, носити те, у чому ви почуваєтесь комфортно та любити себе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: