У Таїланді назвали попередню дату відкриття для туристів

tailand2

Міністерство туризму і спорту Таїланду розробило план з перезапуску туристичної індустрії країни «Safe and Sealed», який передбачає відкриття популярного курортного острова Пхукет вже 1 жовтня 2020 року.

Про це пише Finance.ua.

Разом з тим, туристичні оператори в Чіанг-Рай і Чиангмае мають намір об’єднатися для формування північного хаба для мандрівників з тривалим перебуванням.

Зокрема, міністр туризму і спорту Таїланду Пхіпхат Ратчакітпракарн заявив, що 27 серпня відбудеться зустріч з іншими профільними відомствами з приводу плану відкрити країну для туристів з міст або провінцій з низьким рівнем ризику захворюваністю коронавірусів. За підсумками зустрічі план повинні доопрацювати і остаточно затвердити.

При цьому міністр повідомив, що одним з можливих варіантів стане надання під потреби туристів 1-2 кілометрів пляжної зони поруч з державними карантинними віллами, наприклад в Патонзі (курортне місто на західному узбережжі острова Пхукет. – Ред.), щоб туристи могли вийти за межі готелів і насолоджуватися пляжем під час 14-денного карантину.

Повідомляється, що команда Центру контролю ситуації з COVID-19 в Таїланді (CCSA) вже відвідала Пхукет, щоб оцінити готовність до прийому туристів, однак профільне міністерство і Управління туризму Таїланду (TAT) ще повинні провести опитування серед місцевих жителів з приводу концепції відновлення туристичної діяльності.

Чи не останню роль в планах з відновлення туризму в Таїланді також зіграють результати держпрограми “We travel together”, запущеної в середині липня 2020 року. За її умовами, жителі Таїланду повинні були відправитися в подорож в іншу провінцію країни і жити там як туристи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: