Мерія Львова створить комунальний заклад ДЮСШ «Карпати»

football-1024x576

На засіданні комісії конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва Львівської міської ради депутати підтримали проєкт ухвали про створення комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу «Карпати».

Про це йдеться на інформаційному порталі депутатів ЛМР.

Згідно з проєктом ухвали, з метою виховання всебічно та гармонійно розвинутої особистості, популяризації фізичної культури та спорту у м. Львові пропонується створити КЗ «Дитячо-юнацьку спортивну школу з футболу «Карпати», визначити управління спорту департаменту гуманітарної політики ЛМР його уповноваженим органом.

Видатки на утримання цього комунального закладу  будуть здійснюватися коштом міського бюджету м. Львова, передбачених на галузь «Фізична культура і спорт».

За словами члена комісії конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва Львівської міської ради, депутата ЛМР Максима Коляди, є два основні завдання закладу, який створюємо: перше - зберегти 22 тренерів - спеціалістів високої якості, які є у Львові, і близько 600 учнів – талановитих дітей з усього регіону, щоб не розсипалося те, що існувало, бо згодом відбудовувати значно складніше; друге - щоб розвивати у Львові дитячо-юнацький футбол та інші ігрові види спорту, тому що без дитячого спорту про жоден спорт вищих досягнень і масовий спорт – говорити марна справа.

«Створення цього закладу допоможе втримати у Львові ключовий актив - фахівців-тренерів високої якості, які готові вкладати свої знання в дітей. І найголовніше - вивести на вищий рівень розвиток дитячо-юнацького спорту, а також спорту загального, масового, а не лише спорту вищих досягнень. Головне – зберегти те, що існувало, і надалі розвивати», - переконаний Максим Коляда.

Відповідну ухвалу депутати голосуватимуть на черговому засіданні Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: