Москаленко розповів, як у Львові святкуватимуть День Незалежності

IMG_8011
архівне фото, автор: Роман Балук

Львів продовжує залишатися в помаранчевій зоні, тому всі заходи до Дня Незалежності будуть на свіжому повітрі.

Як розповів Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, в ефірі радіо «Люкс FM», святкування розпочнеться з вшанування наших Героїв (Личаківське кладовище і Меморіал Небесної Сотні), далі святкові події відбуватимуться у найбільших парках міста, а на пл. Ринок буде концерт Братів Гадюкіних, який зможе послухати лише допустима кількість людей, передає пресслужба Львівської міськради.

Читайте нас в Telegram: перевірені факти, тільки важливе

«Львів продовжує залишатися у помаранчевій зоні. Вчора ми провели 1658 ПЛР-тестів, з них є позитивними по Львівській області 188, а по місту Львову — 72. Тобто така динаміка залишається вже певний час. Зараз наближається День Незалежності, будуть різного роду заходи й події, тому ми просимо всіх особливу увагу звертати на особисті заходи безпеки — мова йде про маски, дезінфекцію. Бо коронавірус є і бачимо це за результатами останніх тижнів - динаміка не спадає. Тому прохання всіх бути обережними», — наголосив Андрій Москаленко.

За його словами, День Незалежності у Львові розпочнеться з подяки нашим Героям, які віддали своє життя за незалежність. Вшанування буде і на Личаківському кладовищі та на Меморіалі Небесної Сотні.

«В основному події до Дня Незалежності будуть на свіжому повітрі. Акцент буде на Стрийський парк, де будуть цікаві експозиції та виставки. Будуть події у парку ім. Богдана Хмельницького (парку культури), на Сихові, біля університету ім. І. Франка.

Буде також такий експериментальний виступ Братів Гадюкіних. Це буде безпечний концерт, бо він буде з балкона на пл. Ринок. Вся територія на пл. Ринок буде поділена на квадрати. Тому більше, ніж дозволена кількість, не зможе його подивитися, бо необхідно дотримуватися допустимої відстані та дистанції між людьми», — розповів посадовець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: