У Львові проведуть марш нескорених на День Незалежності

img_3023-696x464
Фото ілюстративне. Джерело: asv.gov.ua

В День Незалежності, 24 серпня, у Львові проведуть Марш нескорених, щоб вшанувати пам'ять загиблих Героїв та морально підтримати українських воїнів — тих, хто воює, і тих, хто поранений.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської мерії.

Марш пройде від Личаківського кладовища (через Військовий госпіталь на вул. Личаківській) до Гарнізонного храму. Збір учасників — з 09.00 год.

Марш відбудеться уже вдруге: торік охочі також могли взяти участь у цій події. Ідею провести марш запропонував ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв.

Стартує колона від центрального входу Личаківського кладовища, далі рухаємося до Госпіталю, де подякуємо хлопцям, і тоді йдемо до пам’ятника Шевченкові - там буде мініакція. І тоді йдемо до Гарнізонного храму, де помолимося за військових, які нас захищають. Біля храму буде два прапори, довжиною 6 та шириною 3 метри, тому всі охочі зможуть залишити на прапорі свій підпис. Всіх просимо бути в масках і дотримуватися безпечної дистанції, зазначив Артур Кирєєв.

Так, о 09.00 год. учасники зустрічаються на Личаківському кладовищі. Там вшанують загиблих Героїв за волю й незалежність України. Опісля вирушать до Військового госпіталю, що на вул. Личаківській, 26, а відтак, підуть до Гарнізонного храму, що на вул. Театральній, 11 — там помоляться за усіх захисників України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: