Міністр оборони нагородив військових ЗСУ відзнаками (фото)

118268531_927527411073209_6787674470199781839_o
Фото: Штаб ООС

Близько тисячі військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил нагороджені відзнаками Міністра оборони України.

Про це повідомили в пресслужбі штабу операції Об’єднаних сил.

Під час перебування у військових колективах обговорювалися нагальні питання, які турбують українських захисників та було вручено нагороди близько 1000 військовослужбовцям Збройних Сил України.

Зокрема, відзнаки Міністерства оборони – «За військову доблесть», «Знак пошани», «За зразкову службу» та «За зміцнення обороноздатності України». Окрім того, воїни отримали наручні годинники від Міністра оборони України, грамоти та подяки.

«Напередодні Дня Незалежності України за рішенням Міністра оборони України Андрія Тарана у район проведення операції Об’єднаних сил направлені робочі мобільні групи для заохочення відомчими відзнаками воїнів, які виконують завдання на передовій та для надання допомоги військовослужбовцям у вирішенні проблемних питань», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що впродовж трьох днів мобільні групи на чолі із заступниками Міністра оборони Ігорем Халімоном, Юлієм Гере та директором Департаменту соціального та гуманітарного забезпечення МОУ Назімом Агаєвим відвідали позиції підрозділів Збройних Сил України уздовж лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях. До складу мобільних груп також увійшли керівники структурних підрозділів Міноборони.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: