Які свята відзначають 20 серпня (іменини, народні прикмети)

Len-kak-izbavitsya-1336x668

20 серпня - 232-й день року за Григоріанським календарем, до кінця року залишається 133 дні. У XX і XXI століттях цей день відповідає 7 серпня Юліанського календаря.

Яке свято 20 серпня 2020

Цього дня світ відзначає Всесвітній день ліні, Всесвітній день комара та Мусульманський Новий рік.

У США - День лимонаду, День шоколадного пирога з пеканом, День радіо, в Естонії - День відновлення незалежності, в Індії - День відновлюваних джерел енергії, в Угорщині - День святого Іштвана, у Марокко - День народної революції.

Яке сьогодні церковне свято

Православна церква 20 серпня вшановує пам'ять преподобного Пимена і мученика Марина. Інші назви свята: «Марина», «Пимен», «День хворих і сиріт». Цього дня потрібно було пригощати хворих і сиріт яблуками, медом та пирогами. Ночі ставали прохолодними. За лелеками ворожили щодо осені.

Що сьогодні не можна робити

Уночі краще на вулиці не гуляти, тому що можна надовго захворіти. Ще цього дня не можна лякати лелек або нешанобливо до них ставитися.

Прикмети на 20 серпня

  • зоря на сході червона - до швидкого дощу;
  • мало хмар - буде прохолодно та ясно;
  • вода у річці піниться - скоро почнеться дощ;
  • місяць червоний - чекайте на сильні вітри;
  • лелеки готуються до відльоту на південь - до ранньої й холодної осені;
  • павуки кидають павутину і ховаються - погода погіршиться.

20 серпня іменини

Іменини у Никанора, Олексія, Василя, Митрофана, Антона, Михайла, Пимена, Афанасія, Івана, Петра, Олександра та Дмитра.

Гороскоп 20 серпня

Овен (21.03 — 20.04)

Властива вам фірмова запальність може недобре прислужитися, посваривши з людиною, від якої у вашому житті багато що залежить — вельми необачний вчинок.

Телець (21.04 — 21.05)

Вибираючи між фізичною та розумовою працею, зупиніться на останньому — інтелектуальні і розумові здібності в цей час виявляться на висоті.

Близнята (22.05 — 21.06)

Важливо утриматися від негативної реакції на слова і вчинки близьких людей і колег, оскільки вона буде обумовлена не їхньою поведінкою, а вашою дратівливістю.

Рак (22.06 — 22.07)

В жодному разі не можна сумніватися в правильності своїх  професійних дій  — це загальмує роботу, і ви не виконаєте те, що запланували на цей день.

Лев (23.07 — 21.08)

День сприятливий для догляду за собою — відвідавши салон краси, ви знову будете мати вигляд на всі сто, що вкрай важливо для створення пристойного вигляду на роботі.

Діва (24.08 — 23.09)

Тим, хто давно думає про зміну місця роботи, можна починати діяти — розсилати резюме, шукати вакансії на сайтах і просити знайомих порадити вашу кандидатуру потенційним роботодавцям.

Терези (24.09 — 23.10)

Навіть приймаючи допомогу від друзів або колег, не поспішайте розповідати їм про свої плани — до заздрощів схильні не тільки недруги, а й доброзичливо налаштовані стосовно до вас люди.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Енергію, яка переповнює вас, рекомендується направити на роботу, а не на з'ясування стосунків з оточенням — сварки і суперечки не сприятимуть гарному настрою.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Можна — зрозуміло, на час — відкласти вбік професійні справи і зайнятися особистими: кохана людина обов'язково оцінить увагу, яку ви їй приділяєте.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Поява у вашому житті людей з давнього минулого може стати джерелом важливої інформації, яка стане в пригоді вам як у професії, так і в особистому житті.

Водолій (21.01 — 18.02)

Не варто налягати на роботу, все одно особливих висот в ній сьогодні досягти не вдасться — ліпше зосередитися на домашніх клопотах, особливо якщо ви давно не робили генеральне прибирання.

Риби (19.02 — 20.03)

Успіх в цей день чекає на тих, хто заздалегідь складе докладний план і буде ретельно йому дотримуватися, інакше, постійно відволікаючись на другорядні справи, ви нічого не встигнете зробити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: