На шахті «Червоноградська» загинув 35-річний гірник

824947f-vuhillya

У Львівській області на шахті «Червоноградська» 35-річний гірник отримав несумісні з життям травми.

Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець у Facebook.

«Гірка звістка з шахти 2 "Червоноградська" (ДП Львіввугілля). Через несумісні з життям травми загинув гірник Олександр Лукаш 1985 року народження. Трагедія сталася, коли працівник вугледобувного підприємства знаходився на пересипі конвеєрних стрічок. Як повідомляють з місця, врятувати життя члена великої родини Незалежної профспілки гірників України не вдалося. Деталі нещасного випадку наразі встановлюються. Слова співчуття близьким та рідним нашого побратима», - повідомив Волинець.

Як йдеться на сторінці у Facebook ДП «Львіввугілля», Олександр Лукаш народився 30 жовтня 1981 року. Працювати на шахту «Червоноградська» прийшов у 2004 році. У 2015-2016 роках у лавах Збройних сил України виконував військові завдання на Сході держави. Одружений, виховував доньку.

«Уся шахтарська спільнота Прибужжя глибоко сумують з приводу трагічної смерті внаслідок нещасного випадку на виробництві гірничого майстра дільниці ВіТБ шахти «Червоноградська», учасника бойових дій Лукаша Олександра Олександровича. Назавжди у нашій пам’яті Олександр Лукаш залишиться людиною мужньої шахтарської професії та захисником рідної Вітчизни. Схиляємо голови у молитві за упокій його душі. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного й сумуємо разом з ними», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: