SkyUp братиме гроші за оформлення посадкових талонів у аеропортах

skyup_737_ursqc_takeoff_yt
Фото ілюстративне

SkyUp Airlines запроваджує платне оформлення посадкових талонів в аеропортах на стійках реєстрації з 1 вересня 2020 для рейсів по Україні, а з 1 жовтня 2020 також і для міжнародних.

Про це повідомила пресслужба авіакомпанії.

Зареєструватися безкоштовно можна онлайн в особистому кабінеті користувача на сайті авіакомпанії.

«Самостійне оформлення займає кілька хвилин, натомість дозволяє значно прискорити проходження аеропортових процедур і скоротити можливі черги», – йдеться в повідомленні.

Вартість оформлення посадкового талона в аеропорту становитиме 18 євро в еквіваленті в національній валюті.

«Платна реєстрація вводиться для пасажирів регулярних рейсів. Чартерні пасажири, як і раніше, зможуть зареєструватися безкоштовно як онлайн, так і в аеропорту. Крім того, для регулярних рейсів залишаються групи пасажирів, звільнені від оплати за реєстрацію: люди старше 60 років. Підтверджувальний документ – паспорт. Особи, які мають I та II групу інвалідності, підтверджувальний документ – посвідчення отримувача державної соціальної допомоги інваліда. Учасники АТО / ООС повинні мати підтверджувальний документ – посвідчення учасника АТО/ООС», – йдеться в повідомленні.

Іншим способом оформлення посадкового талона є онлайн-реєстрація в персональному кабінеті на сайті SkyUp.

«Реєстрація онлайн відкривається за 48 годин і закривається за 5 годин до вильоту.

Як скористатися онлайн-реєстрацією:

Якщо кабінету ще немає, то його можна легко створити.
Досить ввести в необхідне поле електронну адресу, яку вказували при купівлі квитків, додати до неї пароль – і відразу стануть доступними всі бронювання, а також можливість оформити онлайн-чекін на рейс.

«Всім, хто придбали квиток у туроператора або в авіакасах, необхідно звернутися або за місцем придбання квитка, або увійти на сайт в розділ «Мій квиток» і так само зареєструвати персональний кабінет», – йдеться в повідомленні.

Платна реєстрація поки що діятиме тільки в тих аеропортах, де вже доступна безкоштовна альтернатива онлайн-чекіна: аеропорт «Бориспіль», Термінал D, аеропорт «Запоріжжя», аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, аеропорт «Одеса», аеропорт «Харків», аеропорт «Херсон», аеропорт Ларнака, аеропорт «Неаполь», аеропорт імені Бен-Гуріона, аеропорт «Тіват», аеропорт Тирани імені матері Терези.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: