На Львівщині напередодні Дня Незалежності організували стрілецький чемпіонат

_1598110185_613x321.75218804701_3_0
Фото: ЛОДА

На території спортивно-стрілецького комплексу КАРАБІН, що у Кам‘янка-Бузькому районі, сьогодні відбувся стрілецький чемпіонат сил правопорядку Lviv Defense 2020.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Захід має на меті популяризувати стрілецькі види спорту та динамічні види стрільби, забезпечити систематичний обмін практичним досвідом в галузі вогневої підготовки серед військовослужбовців, співробітників та резервістів. Крім того подібні чемпіонати сприяють національно-патріотичному вихованню молоді.

«Впевнений, кожен з молодих хлопців, які коли-небудь спостерігали за вашою стрільбою –  влучністю,  точністю - захотів потримати в руках зброю, навчитися нею користуватися, щоб у важкі моменти вміти захистити свою країну. В Україні 7-й рік іде війна. Ми зазнали дуже великих втрат. І усвідомили справжню роль армії. Зрозуміли, що національно-патріотичне виховання  молоді, військові вишколи – це основа миру в нашій країні, нашої Незалежності. Цього року на Львівщині дуже легко пройшла призовна кампанія – навіть попри карантин. А все тому, що більшість хлопців свідомо обрали службу у війську. Тому ще раз дякую військовослужбовцям, працівникам правоохоронних органів, резервістам за те, що показуєте свої навики, демонструєте чітку взаємодію. Заохочуєте молодь до військової служби», - наголосив під час змагань очільник області Максим Козицький.

Учасники, серед яких кілька десятків військовослужбовців, працівників правоохоронних органів, Збройних Сил України мали можливість напрацювати практичні навички взаємодії, які точно стануть у нагоді при роботі у реальних, критичних ситуаціях.

Завершився чемпіонат нагородженням найкращих стрільців як в особистому, так і командному заліку.

Зазначимо, нещодавно на стрільбищі відбувся Стрілецький марафон Рейд-2020 з практичної стрільби. Понад чотири десятки учасників, які сформували 15 команд, у ході марафону виконали одну вправу з 5 рубежами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: