Під час святкових днів підрозділи поліції Львівщини працюватимуть у посиленому режимі

image
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Основну увагу правоохоронці приділятимуть охороні публічного порядку, запобіганню правопорушень, а також дотриманню карантинних обмежень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Цьогоріч святкові дні з нагоди відзначення Незалежності України пройдуть в особливих умовах у зв’язку з обмежувальними заходами через епідемію коронавірусу. Усі підрозділи поліції Львівщини протягом 22-25 серпня працюватимуть у посиленому режимі.

Зокрема, буде збільшено кількість поліцейських нарядів для запобігання та оперативного реагування на правопорушення, будуть створені додаткові слідчо-оперативні групи, мобільні групи спеціалістів-вибухотехніків та кінологів, також буде збільшено кількість патрулів на автошляхах. Публічний порядок забезпечуватимуть співробітники територіальних підрозділів поліції, батальйону спеціального призначення поліції, патрульні поліцейські, працівники Управління поліції охорони у Львівській області та військовослужбовці Нацгвардії.

«Цього року святкування Дня Незалежності України пройде в умовах карантину. Я закликаю звертаюся усіх -  дбайте про здоров’я своє та близьких, користуйтесь захисними масками та дотримуйтесь соціальної дистанції. Правоохоронці Львівщини готові забезпечити  безпеку людей у святкові дні. Закликаю усіх поводитись відповідально, бути взаємоввічливими та толерантними. У випадку необхідності, звертайтесь за допомогою до поліцейських», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Також правоохоронці закликають: не зловживайте спиртними напоями та у жодному разі не сідайте за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Дотримуйтеся Правил дорожнього руху на вулицях та автошляхах.

Якщо  ви стали очевидцем правопорушення або виявили підозрілі предмети,  негайно телефонуйте на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: