Як у львівському парку Франка безкоштовно чіпували собак (фоторепортаж)

IMG_6471

Безкоштовний чіп від Аnimal-ID.info та ЛКП «Лев» вчора, 21 серпня, могли отримати всі охочі власники собак, які прийшли до Дог-парку в парку імені Франка.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

Програма безкоштовного та пільгового чіпування господарських собак у Львові стала можливою завдяки ініціативі Аnimal-ID.info, яка дозволяє безкоштовно прочіпувати собаку та зареєструвати його в єдиній електронній системі.

Чіпи стануть у нагоді в кількох випадках: по-перше, без чіпування тварину не впустять на територію ЄС та деяких інших країн, по-друге, це безпечний та надійний спосіб залишити інформацію про тварину та її власника на випадок, якщо собака загубиться. Мікрочіпи вводять безпечною миттєвою ін’єкцією фахові ветеринари ЛКП «Лев».

Таке безкоштовне чіпування просто неба наразі відбувається послідовно у різних районах Львова. Найближчими днями заплановані виїзди на вул. Стрийську, у Снопківський парк тощо, розклад та обов’язкові для чіпування умови дивіться тут. За час такої акції у Львові вже прочіповано кілька сотень господарських собак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: