На Львівщині помер благодійник і учасник бойових дій Ілля Сирко

118423387_1034953140287552_4987889337550709211_o

На 46-му році життя помер Ілля Сирко — співзасновник ГО Люди Країни, майданівець, учасник російсько-української війни та благодійник.

Про це повідомили на сторінці ГО Люди Країни.

«Тільки нещодавно, на початку серпня, йому виповнилось 45 років. Ілля відчайдушно боровся з важкою хворобою — лейкемією, однак, на жаль, та перемогла його», - йдеться в повідомленні.

Ілля Сирко увесь 2014 рік проїздив на Схід як волонтер. Як розповідав колись, під час тих поїздок все частіше задумувався над тим, щоб стати добровольцем.

«Спочатку думав так: якщо прийде повістка, то піду, а ні, то ні. Але у серпні 2015 року пішов таки як доброволець. Пішов без жодних вагань. Тоді серед нас витав особливий дух, який не передати словами. Частково роль добровольців ще більша, ніж тих, кого призвали. Адже у нас, добровольців, був і є особливий бойовий настрій та щире бажання захищати свою країну», - розповідав Ілля.

Щороку напередодні Миколая Ілля гуртував небайдужих людей для допомоги бідним дітям Турківщини. Знав усі потребуючі сім‘ї, знав, кому що потрібно. Ніколи не шкодував ні часу, ні зусиль для допомоги інших.

Це непоправна втрата для Людей Країни, для Львівщини, для України. Сумуємо з приводу передчасної смерті Іллі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: