Поліцейські затримали водія, причетного до смертельної ДТП на Самбірщині

118493384_4797160466990987_4491400411314726960_o
Фото: поліція Львівської області

У понеділок, 24 серпня, на Самбірщині сталась ДТП у якій загинув 35-річний чоловік і травмувались двоє дітей. У поліції затримали причетного до зіткнення.

Про це повідомили в пресслужбі Головного управління у Львівській області.

Як встановили слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, водій автомобіля «Ауді» - 57-річний місцевий мешканець , рухаючись автодорогою «Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий», виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Фольксфаген», за кермом якого перебував 29-річний мешканець Самбірського району.

 

Від травм, отриманих внаслідок аварії, на місці загинув пасажир легковика «Ауді» – 35-річний місцевий мешканець. Водій «Ауді», а також двоє неповнолітніх пасажирів «Фольксфаген» - трирічні хлопчик та дівчинка, з травмами доставлені у лікарню.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.
Водія «Ауді» затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: