Чим славиться виробник рибальських снастей Favorite

image-min

Серед рибалок у різних країнах світу високою популярністю користуються рибальські снасті Favorite. Жаданість спінінгових вудилищ обумовлена невибагливістю, конструкційною міцністю, експлуатаційною легкістю, зручністю, ергономічністю.

Українські рибалки є одними з затятих шанувальників продукції «Фаворит». Завдяки простій, але грамотно продуманій конструкції вудилища відмінно підходять для будь-яких видів промислового рибного лову.

На сайті магазину «Фішмастер» fish-master.com.ua можна знайти величезний вибір рибальських снастей Favorite, які мають попит у новачків, любителів, напівпрофесіоналів та експертів, які є учасниками всіляких змагань зі спортивної риболовлі, всеукраїнських та міжнародних фестивалів.

Особливості та переваги рибальських снастей «Фаворит»

Компанія Favorite поставляє на український ринок спінінги, вудки, рибальські аксесуари та вторинні пристосування різних модифікацій, які володіють такими важливими перевагами:

  • Для виготовлення продукції використовується інженерний карбон, який піддається декільком типам очищення, завдяки чому відповідає міжнародним екологічним стандартам якості.
  • Над створенням кожної лінійки снастей працюють висококваліфіковані фахівці конструкторських бюро, які проводять технологічні випробування виробів. Потім вудилища передають співробітникам комерційних відділів, які вже виводять фірмові товари на український ринок.
  • Всі риболовецькі пристосування оснащуються ергономічними ручками, що мають прогумоване, поліуретанове, протиковзне покриття.
  • Надійні кріплення котушкових снастей у вигляді спеціальних тримальних пристроїв є черговою конструктивною гідністю продукції «Фаворит».
  • Щоб гарантувати експлуатаційну довговічність, для виготовлення вудилищ використовується сировина, стійка до технологічного зносу і передчасної амортизації.
  • Рибальські снасті Favorite володіють багатозадачністю, 15-річним запасом міцності.
  • Вудилища виробника відрізняються невибагливістю до мінливих експлуатаційних умов, тому їх можна використовувати для повсякденної риболовлі при будь-якій погоді, зниженій або підвищеній температурі.
  • 90% снастей спінінгів виготовлені під використання котушкових мультиплікаторів – пристроїв, яким віддають перевагу рибалки з усієї України.
  • Рибальські снасті відрізняються широким діапазоном технічних характеристик: довжина спінінгів в середньому становить 2-3 метри при тестовому діапазоні 5-80 гр.; вага споряджена маса без інстальованих котушок і снастей варіюється від 155 до 350 г; середньостатистична вартість вудилищ по українському ринку становить від 2 до 5 тисяч грн.
  • Вудилища Favorite універсальні в застосуванні: вони ідеально підходять для риболовлі з берега або човна, на закритих водоймах або у відкритих морських акваторіях, на гірській річці, водосховищі і т.д.

Як бачите, перелік переваг продукції «Фаворит» чималий, тому можете сміливо вибирати оснащення і відправлятися на риболовлю.

* Промоція 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: